partners in communicatie

Diensten

 


1

Mobiele Telefonie

Sinds het begin van het GSM netwerk begin jaren ’90 is er enorm veel veranderd in de mobiele telefonie. Tegenwoordig heeft bijna iedereen een mobiele telefoon en zijn deze niet meer weg te denken. Het lijkt haast een ondenkbare zaak te zijn geworden om zonder mobieltje de deur uit te gaan. 

Partners in Communicatie zorgt er voor dat u mobiel kunt bellen via de beste netwerken. Dit betekent dat u altijd en overal bereikbaar bent. 

TEA SHOP & CAFE-4

Vaste Telefonie en Internet

Met de vaste telefonie oplossing van Partners in Communicatie wordt spraakverkeer op dezelfde manier behandeld als internetverkeer, ofwel Voice over IP (VoIP). Dit betekent dat vaste telefonie alleen optimaal functioneert in combinatie met een internet verbinding van Partners in Communicatie.

Bereikbaar zijn voor uw klanten, leveranciers en medewerkers is essentieel voor u als ondernemer. De mogelijkheden voor vaste telefonie zijn exponentieel gegroeid. Partners in Communicatie zorgt ervoor dat u de juiste oplossing heeft middels het modernste en veiligste Cloud communicatieplatform.

3

Cloud en ICT

Overal zie, hoor en lees je het, we (gaan) werken in de cloud! Wat houdt de cloud nou eigenlijk in? U doet eenvoudig en overal zaken, iedere computer, tablet of smartphone met een verbinding wordt een werkplek. Dit betekent overal en altijd uw bedrijfsgegevens raadplegen. Deze staan opgeslagen op een virtuele server. Geen hoge investeringen meer in servers, onderhoud en beheerskosten.

Een van de bekendste cloud oplossingen is Office365. Overal kunnen werken en gebruik maken van uw office pakket, e-mail en agenda in combinatie met opslagruimte. Partners in Communicatie zorgt ervoor dat uw cloud & ICT diensten goed ingeregeld zijn en er efficiënter gewerkt wordt.


Onze partners